Welkom bij Olles Huis

Description:
Welkom bij BSO Olles Huis

Olles Huis

Een warm welkom in Olles Huis. Kinderopvang (0-4) en buitenschoolse opvang (4-13) met een antroposofische pedagogische visie direct verbonden met het gebouw van basisschool Wonnebald. Waar wij graag samen met de ouders kijken naar de zorgvraag van hun kind. Maar ook flexibel zijn en voor kwaliteit staan. Gerelateerd aan de wensen van ouders van nu.

Olles Huis is een veilige, warme plek met een huiselijke sfeer waar kinderen met al hun eigenheid leren hun talenten in de wereld te zetten. In een rustige, groene omgeving bieden wij de kinderen alle ruimte om zich vrijuit te kunnen ontwikkelen. Waar het ritme, activiteiten en speelgoed van natuurlijke materialen passen bij de verschillende ontwikkelingsfasen en behoeften van de kinderen. Waar de ruimtes rust, omhulling en veiligheid bieden. Daar horen gezonde, biologisch dynamische voeding en verzorgingsproducten vanzelfsprekend bij.

Olles Huis, een plek waar ouders hun kind(eren) met een gerust hart aan onze zorg toevertrouwen.

​​Onze pedagogische visie

Olles Huis kent een antroposofische pedagogische visie. Een visie die we niet alleen opschrijven, maar waar wij in geloven. Die wij en onze pedagogisch medewerkers voorleven op de werkvloer en in de groepen.

Nieuwsgierig naar onze visie en onze invulling hiervan? Lees in onderstaande pdf meer.

Pedagogisch Beleidsplan Olles Huis januari 2018

Mee helpen bouwen aan Olles Huis?

Pas je bij ons? Reageer op onze vacatures!

Vacaturetekst_Oermoeder_en_invallers_gezocht

Bereikbaarheid

Olles Huis bevindt zich naast basisschool Wonnebald. De ingang is het best te bereiken via het Robert Stolzplantsoen. Ons bezoekadres:

Olles Huis
Mozartlaan 189
2555 JK  DEN  HAAG

Telefoonnummers groepen
Kabouterrijk 0615147690
Elfenrijk 0615147842
't Bessenland 0615303364
Land-van-lang-geleden 0615300662

 

Vragen en of suggesties? Mail het ons op info@olleshuis.nl.