articles @ www.olleshuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Onze organisatie

Het is onze missie dat ieder kind zich thuis voelt binnen Olles Huis. Met een rijk team waarin verschillende achtergronden elkaar mooi aanvullen, leven wij onze pedagogische visie dagelijks voor. We betrekken, beschermen, begrenzen en delen. Met respect en vertrouwen werken we samen, zowel onderling als met de kinderen.

Ons team bestaat uit groepsleiders, vrijwilligers en invalkrachten. We werken vanuit een pedagogische en antroposofische achtergrond, waarbij de mens centraal staat in alles wat we doen. Door zoveel mogelijk dezelfde begeleiders op de groep te houden, zowel in het vaste rooster als bij invalkrachten, kennen de kinderen ons en wij hen. Dit geeft voor iedereen een veilig en vertrouwd gevoel.

 

Ondersteuning van professionals

Olles Huis vormt een gemeenschap waarin we elkaar een luisterend oor bieden en ondersteunen waar nodig. Op die manier krijgt iedereen de ruimte om persoonlijke talenten te benutten en steeds verder te ontwikkelen.

Zoals is terug te lezen in onze pedagogische visie, besteden wij jaarlijks veel tijd aan de bijscholing en ondersteuning van onze medewerkers. Gedurende het jaar krijgen zij de kans om zich te verdiepen en verder te ontplooien in de onderwerpen van hun keuze. Onder begeleiding van de vennoten en betrokken professionals, zetten zij vervolgens de stappen die passen bij hun ontwikkelfase.

Ook voor de ondersteuning van ouders en kinderen beschikt Olles Huis over een uitgebreid netwerk van professionals die in overleg kunnen worden ingezet.image/svg+xml

 

Onderdeel van stichting Sleipnir

Olles Huis is onderdeel van zowel de coöperatie als stichting Sleipnir. Een organisatie die streeft naar een vernieuwing van de sociale verhoudingen en hiervoor, net als Olles Huis, gebruikmaakt van de door Rudolf Steiner beschreven sociale driegeleding. Wil je meer weten over de stichting en coöperatie? Lees dan verder op de website van Sleipnir.

 

Betrokken team voor duurzame bedrijfsvoering

Olles Huis is een bewuste en duurzame organisatie. Wij geloven in behoud, bewust ondernemen en voortborduren op datgene wat er al is. Door nauw betrokken te blijven bij onze medewerkers benutten we hun talenten en ideeën voor de opvang van jouw kind.

Ben je nieuwsgierig naar het team van Olles Huis? Wij stellen ons graag aan je voor! Op onze teampagina lees je meer over onze vennoten en begeleiders.

Lees meer over ons team

 

Werken bij Olles Huis

Werk jij graag met een pedagogische en antroposofische grondslag en denk je bij dit team pas ik helemaal? Kijk dan ook eens bij onze vacatures! Wij maken graag kennis met betrokken mensen die vol enthousiasme het belang van het kind vooropstellen in een prettige en veilige omgeving.

 

Jouw kind bij Olles Huis

Ben jij op zoek naar kinderopvang en benieuwd wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Dan maken graag eens kennis! We bespreken de behoeften en ontwikkelfase van jouw kind en bepalen wat er nodig is voor een zachte landing in de groep. Direct zelf deelnemen, eerst even wennen met de ouders erbij of misschien op een andere manier. Met elkaar kijken we wat er passend is voor jouw kind en voor de groep.