articles @ www.olleshuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Welkom bij Olles Huis

Olles Huis

Een warm welkom in Olles Huis. Kinderopvang (0-4), peuterspeelklas (2,5-4) en buitenschoolse opvang (4-13) met een antroposofische pedagogische visie direct verbonden met het gebouw van basisschool Wonnebald.

Olles Huis is een veilige, warme plek met een huiselijke sfeer waar kinderen met al hun eigenheid leren hun talenten in de wereld te zetten. In een rustige, groene omgeving bieden wij de kinderen alle ruimte om zich vrijuit te kunnen ontwikkelen. Waar het ritme, activiteiten en speelgoed van natuurlijke materialen passen bij de verschillende ontwikkelingsfasen en behoeften van de kinderen. Waar de ruimtes rust, omhulling en veiligheid bieden. Daar horen gezonde, biologisch dynamische voeding en verzorgingsproducten vanzelfsprekend bij.

image/svg+xmlOlles Huis, een plek waar ouders hun kind(eren) met een gerust hart aan onze zorg toevertrouwen.

​​Onze pedagogische visie

Olles Huis kent een antroposofische pedagogische visie. Een visie die we niet alleen opschrijven, maar waar wij in geloven. Die wij en onze pedagogisch medewerkers voorleven op de werkvloer en in de groepen.Nieuwsgierig naar onze visie en onze invulling hiervan? Lees er meer over bij Over Olles Huis of lees ons uitgebreide pedagogisch beleidsplan. Mee helpen bouwen aan Olles Huis?

Pas je bij ons? Reageer op onze vacatures.

Bereikbaarheid

Olles Huis bevindt zich naast basisschool Wonnebald. De ingang is het best te bereiken via het Robert Stolzplantsoen. Ons bezoekadres:

Olles Huis
Mozartlaan 189
2555 JK DEN HAAG

Telefoonnummer groepen

Kabouterrijk 0615147690
Elfenrijk 0615147842
't Bessenland 0615303364
Land-van-lang-geleden 0615300662
Zonneland 0624670098
Olles Speelklas en Hansjes Speelklas 0641873846

Vragen en of suggesties? Mail het ons op Informatie bij Olles Huis.