articles @ www.olleshuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Nieuws

 

 


Met onze periodieke nieuwsbrief blijf jij op de hoogte van wat er gebeurt binnen Olles Huis. Je kunt de nieuwsbrieven lezen via de KOVnet Ouderapp of onderstaande berichten in de gaten houden. Wil je niks meer missen? Volg ons dan ook via Facebook en Instagram.         

Verhuizing

Er wordt sinds enkele jaren toegewerkt naar het realiseren van een nieuw schoolgebouw voor basisschool Wonnebald en Olles Huis. Dit vanwege de ouderdom en de technische staat van het huidige gebouw. Voordat er gestart kan worden met de sloop van het huidige gebouw zullen wij moeten verhuizen naar tijdelijke locaties.

Olles Huis en basischool de Wonnebald zullen eind mei verhuizen naar twee tijdelijke locaties aan de Kokosnootstraat en Den Helderstraat.

Olles Huis verhuist samen met de kleuterklassen naar de Kokosnootstraat.

klas 1 t\m 6 verhuizen naar de Den Helderstraat.

Dit betekent dat vrijdag 17 mei de laatste dag is in het gebouw aan de Mozartlaan. Wij zullen samen met de kinderen gepast afscheid nemen van het gebouw.

Wij zijn gesloten van 20 mei tot en met maandag 27 mei. Deze dagen gebruiken wij om alles in te pakken ,te verhuizen en de nieuwe locaties in te richten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Tantes

De Tantes van Olles Huis, geinpireerd door het boek van Elsa Beskow, organiseren creatieve werkavonden voor de ouders van het Kinderdagverblijf en de peuterspeelklas.

De Tantes, opgericht door Juf Erna, Juf Willemijn en Juf Liesbeth, werken met de seizoenen mee en laten zich inspireren door de jaarfeesten.

Hou de agenda in de gaten of kijk op instagram of facebook voor de volgende werkavond. 

We hopen jullie snel te zien!

 

                     

Er zijn kinderen...

Ieder schooljaar verwelkomen we weer een groep nieuwe kinderen op onze opvang en binnen de Vrijeschool. In het filmpje er zijn kinderen… benadrukt Anouk Saleming dat geen kind hetzelfde is. Zij omschrijft de kinderen aan de Vrijeschool in Zeist op alle mogelijke manieren. Begeleid door de muziek van Bart van Rosmalen ontstaat een beeld van alle soorten kinderen die er op onze opvang, scholen en in dit land rondlopen.

Klik hier om het filmpje te bekijken