articles @ www.olleshuis.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Nieuws

 

 


Met onze periodieke nieuwsbrief blijf jij op de hoogte van wat er gebeurt binnen Olles Huis. Je kunt de nieuwsbrieven lezen via de KOVnet Ouderapp of onderstaande berichten in de gaten houden. Wil je niks meer missen? Volg ons dan ook via Facebook en Instagram.         

Verhuizing

Wij zijn verhuisd naar een prachtig pand aan de Kokosnootstraat. Er is hard gewerkt om deze locatie image/svg+xmlgereed te maken.

Dinsdag 28 mei open wij weer de deuren en zullen de kinderen weer fijn kunnen komen spelen.

 

 

 

image/svg+xml

 

 

 

 

 

 

 

De Tantes

De Tantes van Olles Huis, geinpireerd door het boek van Elsa Beskow, organiseren creatieve werkavonden voor de ouders van het Kinderdagverblijf en de peuterspeelklas.

De Tantes, opgericht door Juf Erna, Juf Willemijn en Juf Liesbeth, werken met de seizoenen mee en laten zich inspireren door de jaarfeesten.

Hou de agenda in de gaten of kijk op instagram of facebook voor de volgende werkavond. 

We hopen jullie snel te zien!

 

                     

Er zijn kinderen...

Ieder schooljaar verwelkomen we weer een groep nieuwe kinderen op onze opvang en binnen de Vrijeschool. In het filmpje er zijn kinderen… benadrukt Anouk Saleming dat geen kind hetzelfde is. Zij omschrijft de kinderen aan de Vrijeschool in Zeist op alle mogelijke manieren. Begeleid door de muziek van Bart van Rosmalen ontstaat een beeld van alle soorten kinderen die er op onze opvang, scholen en in dit land rondlopen.

Klik hier om het filmpje te bekijken